Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Prodaja Kuca Biograd Na Moru

Prodaja Kuca Biograd Na Moru

Površina objekta ili prostora (m2): Na prodaju apartmanska kuća s 5 apartmana, 500 m od mora, biograd na moru fenomenalna pozicija u mirnom dijelu biograda!

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Kuća 460 m2 na prodaju. Sastoji se od 2 velika četverosobna apartmana, 2 studio apartmana, te jednog apartman s dvije sobe. Puno, nepuno radno vrijeme, honorarni posao.

Samostojeca Kuca 300 M2 U Biograd Na Moru Zadar 300 M Od Plaze Bova Real Estate Agency Zadar
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.bova.hr/show/samostojeca-kuca-300-m2-u-biograd-na-moru-zadar-300-m-od-plaze
Prodaje se apartmanska kuća u biogradu na moru, u ulici majstora radovana kbr. Bogatstvo kulturne baštine grada biograda poznato je diljem europe i svijeta, a njegove prepoznatljive i rijetke zbirke čuvaju se u prostorijama zavičajnog muzeja grada, dok se dio fundusa još nalazi u depoima koji čeka da bude. Kuća 460 m2 na prodaju.

Sastoji se od 2 velika četverosobna apartmana, 2 studio apartmana, te jednog apartman s dvije sobe.

Na prodaju apartmanska kuća s 5 apartmana, 500 m od mora, biograd na moru fenomenalna pozicija u mirnom dijelu biograda! Neposredna blizina kolodvora, marine, glavne centrale šetnjice. Najam kuća u mjestu biograd na moru i okolica.

Kuća ima prizemlje, kat i potkrovlje, godinama služi turističkom najmu. Počnite novu karijeru upravo sada! Kuca (daire), biograd na moru (hırvatistan) fırsatları.

Hrvatska Biograd Na Moru Stara Kamena Kuca Za Adaptaciju Na Prodaju
cijeli clanak posjetite ovdje: https://broker.hr/property/hrvatska-biograd-na-moru-stara-kamena-kuca-za-adaptaciju-na-prodaju-4261-30/HR
Www.horvatingatlanok.com apartman je potpuno opremljen (klima, sat tv, wifiinternet.), u dvorištu se nalazi vanjski roštilj i parking za automob. Podtip nekretnine samostojeća kuća dvojna kuća stambeno poslovni objekt kuća na moru obiteljska kuća prodaja kuća. Pristup do kuće je asfaltiran.

Prodaje se kuća od 72 m2, okućnica cca 100 m2, u strogom centru biograda n/m, stara gradska jezgra.

Počnite novu karijeru upravo sada! 0998429685 molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasniku. Bogatstvo kulturne baštine grada biograda poznato je diljem europe i svijeta, a njegove prepoznatljive i rijetke zbirke čuvaju se u prostorijama zavičajnog muzeja grada, dok se dio fundusa još nalazi u depoima koji čeka da bude.

Neposredna blizina kolodvora, marine, glavne centrale šetnjice. Kuća ima prekrasan pogled na more sa terase. Biograd na moru, biograd na moru.

Kuca Biograd Na Moru Samostojeca Kuca Katnica U Blizini Mora 188 M2 Prodaja
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/kuca-biograd-n-m-samostojeca-katnica-blizini-mora-188m2-prodaja-oglas-29750283
Pristup do kuće je asfaltiran. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće. Prodaje se apartmanska kuća u biogradu na moru, u ulici majstora radovana kbr.

Prodaja nekretnina biograd na moru.

Prodaje se kuća katnica koja se sastoji od prizemlja i kata u ukupnoj površini od 156m2 sagrađena na parceli od 456m2, te garaža u površini od 20m2 u ulici kneza višeslava, biograd na moru (centar). Kuća je tlocrtne površine 24 m2, a sastoji se od prizemlja, prvog kata i potkrovlja. Kuća 460 m2 na prodaju.

Posting Komentar untuk "Prodaja Kuca Biograd Na Moru"