Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Najljep?E Kuce Na Jadranu

Najljep?E Kuce Na Jadranu

Na mjestu stare kamene kuće u srcu visa izgrađena je lijepa tradicionalna dalmatinska kuća čiju je adaptaciju osmislio viški arhitekt ante mardešić. U prekrasnom prirodnom okruženju kampova u biogradu na moru smještene su mobilne kućice s čijih ćete prostranih terasa moći uživati u pogledu na more i otoke.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Svaka je kućica konforno opremljena a terasa omogućuje dodati boravak na otvorenom. Pristup terasi s pogledom na more. Interijer kamene kuće uredite u rustikalnom stilu, ali na moderan, svjež način.

Najljepse Kuce Na Jadranu U 2016 Journal Hr
cijeli clanak posjetite ovdje: http://www.journal.hr/lifestyle/najljepse-kuce-na-jadranu-u-2016/
Već od ranog jutra u dunat se dolazi na kavu i kupanje, a tko voli, može započeti dan mjehurićima u čaši. Upravo se tamo kriju neke od najljepših kamenih kuća u kojima bismo voljeli provesti odmor, a neke od njih izdvojili smo u nastavku. Hotel turističko naselje apartmanska kuća kuća za odmor prikladno za obitelji pogodno za invalide kućni ljubimci parkiralište dječji krevetić zvjezdica vrsta smještaja

Od 4.900 eura za tjedan dana (radi se o najnižoj mogućoj cijeni, dok se za točno određeni termin treba poslati poseban upit) površina:

Atrijske montažne kuće, skeletna montažna kuća, brvnare, pasivne montažne kuće, ili drugo sigurno če se nači i za vas. 1591 kuna po noćenju (foto: Pronađite mobilnu kućicu za sebe i predbilježite svoj odmor u zelenom okruženju kampova.

Odmorite se daleko od svih uz šum valova i prekrasne zalaske sunca u dalmaciji. To znači da bi trebale prevladavati svijetle, neutralne boje. Glavna karakteristika montažne kuće je termoizolacija koja će vam pružiti komfor ljeti i zimi, te na taj način postajete ekološki odgovorni prema energentima, a ujedno i smanjiti vaše troškove.

Apartmani Prodaja Prodaja Apartmana Na Moru Crozilla Com
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.crozilla-nekretnine.com/nekretnine/apartmani-prodaja
Najam privatnih kuća u neposrednoj blizini mora. Zadatak je bio adaptacija postojeće građevine i dogradnja stubištas, lođa na prizemlju i prvom katu te terase na vrhu. Prednost ljetovanja u mobilnim kućicama je neposredna blizina plaže.

Beach bar radi već od osam sati ujutro, a zatvara se dva sata nakon ponoći.

Radi se o višestoljetnoj kamenoj kući stambene površine 150 m2, čija je arhitektura sačuvala sve najbolje odlike tradicionalne mediteranske gradnje. Pronađite mobilnu kućicu za sebe i predbilježite svoj odmor u zelenom okruženju kampova. Pošaljite upit i zainteresirani izvođači montažnih kuća će vas kontaktirati za pogled, predračun i ponude.

948 kuna po noćenju (foto: Najam privatnih kuća u neposrednoj blizini mora. Finalnu formu objekta definirala je tako uska i dugačka parcela, a vlasnikova ljubav prema egzotičnom bilju pobudila je u arhitektima ideju da uz pomoć biljaka.

Najljepse Kuce U Koje Smo Zavirili U 2016 Fashion Hr Style Community
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.fashion.hr/dizajn-i-arhitektura/najljepse-kuce-u-koje-smo-zavirili-u-2016-126685.aspx
Stara kamena kuća na otoku murteru prostire se na četiri etaže i na svakoj se nalazi po jedna prostorija. Ova prelijepa kuća nalazi se u povijesnoj jezgri orebića, slikovitog primorskog gradića na poluotoku pelješcu, odmah uz glavnu turističku šetnicu i obalu, svega 5 metara od mora. Najam privatnih kuća u neposrednoj blizini mora.

Nazovite nas na +385 21 541 000.

Mmobilne kućice na jadranu smještene u kampovima duž jadranske obale i otoka. Beach bar casa del padrone između grada krka i punta jedan je od onih barova u kojima je najbolje provesti cijeli dan. Dobar izvođač montažnih kuća biograd na moru, koji može izvesti:

Posting Komentar untuk "Najljep?E Kuce Na Jadranu"